ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Usta Öğretici Sallı YILDIRIM tarafından açılacak olan Çocuk Giysileri Dikimi Kursu başvuruları devam etmektedir.

Mrt

Usta Öğretici Ayla TAŞDEMİR tarafından açılan Nakış Kursu başvuruları devam etmektedir.

Mrt

Usta Öğretici Arzu OCAKLI tarafından açılan İğne Oyası Kursu başvurları devam etmektedir.

Aşçı Çırağı Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ekm

Usta Öğretici Ayla TAŞDEMİR tarafından Nakış Kursu açılmış olup başvurular devam etmektedir.

Ekm

Usat Öğretici Mücahit ALTUN tarafından Tulum Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ekm

Kurumumuz Öğretmeni İsa YILMAZ tarafından Arıcılık Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ekm

Usta Öğretici Arzu OCAKLI tarafından İğne Oyası Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2023/1 Dönemi Ders Seçme İşlemleri başlamış olup 22 Ekim 20023 tarihi saat 23.59'da sona erecektir.

Usta Öğretici Sıralama

Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı Kursları 18 Eylül 2023 itibariye açılacaktır. Aile Okulu, Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Din Eğitimi, El sanatları Teknolojisi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Giyim Üretim Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Kişisel Gelişim ve Eğitim ,Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Spor ve Sağlık alanında  açılacak olan kurslarımızın   başvuruları başlamıştır.

Eyl

Usta Öğretici başvuru listesi ve puan bilgileri

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimizde lise mezunlarına yönelik Üniversiteye hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacak olup öğrenci başvuruları 24-28  Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimizde lise mezunlarına yönelik Üniversiteye hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacak olup öğretmen başvuruları 24-28  Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

Usta Öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e yaygın sistemi üzerinden e devlet şifresi ile yapılacaktır.

Başvuruların kurumumuzca onaylanması:1-8 Eylül 2023

Başvuruların komisyon tarafından değerlendirilmesi ve taslak listelerin yayınlanması: 11-15 Eylül 2023

İtirazların Değerlendirilmesi:18 Eylül 2023

Sıralamaların İlanı: 19 Eylül 2023