ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

Halk Eğitim Merkezimizde açılacak olan kurslarımıza başvurular devam etmektedir.

Eyl

Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde Kalorifer ve Doğalgaz Ateşçisi Kursu açılacak olup kurs başvuruları devam etmektedir.

Eyl

Açık Öğretim Kurumları Ders Kitaplarına http://aok.meb.gov.tr/kitap/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2022-1 Dönemi Ders seçim işlemleri başlamıştır.

Eyl

Kurmumuzda açılması planlanan kurslarımız tabloda belirtilen şekildedir.Kurslarımıza katılmak isteyen kursiyerlerimizin kurumumuza başvurmaları gerekmektedir.

Ağu

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRMELERİNE ESAS PUAN TASLAK LİSTESİ

Ağu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açık Öğretim ortaokul 1. Dönem Kayıt Yenileme  ve İlk Kayıt başvuruları 22/08/2022-07/10/2022 tarihleri arasında yapılmaktadır.

Ağu

Açıköğretim Lisesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem İlk Kayıt Başvuruları 22/08/2022-07/10/2022 tarihleri arasında yapılmaktadır.

Ağu

Ortaöğretim Mezunu öğrencilere yönelik Destekleme ve yetiştirme kurslarımız başlıyor.

Ağu

Halk Eğitimi Merkezi (Yaygın Eğitim) kurs bitirme belgeleri  ve açık öğretim okullarının düzenlediği belgeler E-Devlet Kapısından alınabiliyor. Öğrencilerimiz ve kursiyerlerimiz  kurs bitimi sonrası verilen belgeleri e-Devlet kapısı üzerinden alabilirler.

Sertifikalar karekod ve barkod sistemi ile üretildiği için herhangi bir imza ya da resmi onaya ihtiyaç duymadan kullanabilirler.

Yaygın Eğitim Sertifika Belgesini almak için;

·         https://www.turkiye.gov.tr/ (E-Devlet) sayfasına girin.

·         T.C. Kimlik No ve e-Devlet Şifrenizle sisteme giriş yapın.

·         Açılan sayfada arama kutusuna 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama' yazın.

·         Çıkan sonuçlarda 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama (Milli Eğitim Bakanlığı)' bağlantısına tıklayın.

·         Açılan listede tamamladığınız kursun 'Barkodlu Belge' butonuna basarak belgeyi görüntüleyebilir ve yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz.

·         E-Devlet şifreniz yoksa en yakın PTT'ye giderek şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Tem

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda kurumumuza 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere EK-2 ücretli usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ile kadrosuz  ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen başvuru takvimi doğrultusunda ve aşağıda belirtilen başvuru belgeleri ile açıklamalar doğrultusunda e-yaygın  ( https://e-yaygin.meb.gov.tr ) sistemi üzerinden E-DEVLET şifresi ile bizzat yapılacaktır. İlanen duyurulur.

Tem

AÖL Kayıt Yenileme İşlemleri 06-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olup Sınavlar 20-29 Temmuz tariheri arasımda online (çevrim içi) yapılacaktır.

Haz

Kurumumuz Müdürlüğüne atanan Aysun ATABEK ALTUN 20/06/2022 tarihinde kurumumuzda görevine başlamıştır.

Haz

Kurumumuz bünyesinde  Atatürk Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk İlkokulunda İmam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Abdülhamit KATAR tarafından Kur'an-ı Kerim Kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen  öğrencilerimizin Halk Eğitimi Merkezimize başvurmaları gerekmektedir.

Haz

Kurban Kesim Elemanı yetiştirmek amacıyla Kurumumuz bünyesinde 4-7 Temmuz 2022 tarihlerinde Kurban Kesim Elemanı Kursu verilecektir.18 yaşından büyük herkes kursumuza başvuruda bulunabilir.