ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimizde lise mezunlarına yönelik Üniversiteye hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacak olup öğrenci başvuruları 24-28  Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

Halk Eğitimi Merkezimizde lise mezunlarına yönelik Üniversiteye hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacak olup öğretmen başvuruları 24-28  Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

Usta Öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e yaygın sistemi üzerinden e devlet şifresi ile yapılacaktır.

Başvuruların kurumumuzca onaylanması:1-8 Eylül 2023

Başvuruların komisyon tarafından değerlendirilmesi ve taslak listelerin yayınlanması: 11-15 Eylül 2023

İtirazların Değerlendirilmesi:18 Eylül 2023

Sıralamaların İlanı: 19 Eylül 2023

Haz

6-18 Yaş aralığındaki çocuk ve gençler için Spor Etkinlikleri,Halk Oyunları,Geleneksel Çocuk Oyunları,Görsel Sanatlar vb. yaz kursları açılması planlanmakta olup başvurular devam etmektedir.

May

Sandık Kurullarında görev alan parti görevlileri için eğitim verilecek olup başvurularımız devam etmektedir.

May

2022-3.dönem İlk kayıt ve kayıt yenileme takvimi

Nis

Usta Öğretici Mücahit ALTUN tarafından açılacak olan Tulum Kursu başvurularımız devam ediyor.

Nis

Açık Ortaokul ve Açık Lise Sınavları  24 Nisan -30 Nisan  tarihleri arasında online(çevrimiçi) yapılacaktır.İlgililere duyurulur.

Nis

AÇIK ORTAOKUL VE AÇIK lİSE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 16 MAYIS 2023 TARİHİNDE BAŞLAYACAK OLUP 23 HAZİRAN 2023 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.

Nis

Usta Öğretici Sallı YILDIRIM hocamızın Kadın Bluz Dikimi Kursu başvuruları devam ediyor.

Nis

Usta Öğretici Ayla TAŞDEMİR hocamızın Kadın Elbise Dikimi Kursu başvuruları devam ediyor.

Mrt

Gıda ve Su Sektöründe çalışanlar için Hijyen Eğitimi Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Şbt

e-okulda aktif kaydı olan öğrencilerin Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt işlemleri 6 Şubat 2023-17 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

Usta Öğretici Mücahit ALTUN trafından Tulum Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ock

Açık Öğretim Lisesinde okuyan öğrenciler okul bilgilerini Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi ile kolayca takip edebilirler. Açık öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi'ne abone olmak için  öğrenci TC Kimlik Numarasını yazdıktan sonra 8383 'e SMS gönderebilirler. Açık öğretim Lisesi öğrencileri söz konusu sistem sayesinde, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçlarını, sınav yeri ve sınav tarihi bilgisini, ders seçim bilgisi, sınav merkezi hakkında oluşabilecek değişikliklerin bilgisini, mezuniyet ve diploma notu bilgisi, diploma gönderim bilgisi, öğrenci genel durum bilgisine çok kolay bir biçimde erişebilecektir. Öğrenciler mobil ortamdan söz konusu bilgilendirmeleri otomatik olarak alabileceklerdir. Ancak söz konusu uygulama ücretlendirmeye tabidir.