ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Halk Eğitimi Merkezi

Ock

2022/2 dönemi kayıt yenileme işlemleri 10 Ocak 2023-20 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

e-okulda kaydı olan öğrencilerin ilk kayıt işlemleri 30 Ocak-17 Şubat 2023 tarihleri arasında e-okul dönem atlatma işlemleri yapıldıktan sonra yapılacaktır.

Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak 13 Eylül 2004 ve sonrası doğumlular ilk kayıt ve kayıt yenileme ücretinden muaftır.

Ock

Usta Öğretici Figen YALANUZ tarafından salı ve perşembe günleri 18.00-19.30 saatleri arasında  ''Bayanlar '' için Halk Oyunları Kursu açılmış olup başvrular devam etmektedir.

Ock

10 Ocak 2023 tarihinde Usta Öğretici Ayşe UZUN tarafından Hijyen Eğitimi Kursu açılacak olup başvurular devam etmektedir.

Ock

Kurumumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Selin BAKIR tarafından verilecek olan Bilgisayar İşletmenliği Kursu 13 Ocak 2023 tarihinde başlayacak olup başvurularımız devam etmektedir.

Kas

Usta Öğretici Aylin KÖROĞLU tarafından FOTOĞRAFÇILIK Kursu açılacaktır.Kursumuz 1 Aralık 2022'de başlayacak olup başvurularımız devam etmektedir.

Kas

Usta Öğretici Sallı YILDIRIM trafından Kadın Giysileri Dikimi Kursu açılacaktır.Kursumuz 2 Aralık 2022'de başlayacak olup başvurularımız devam etmektedir.

Kas

Kurumumuz Sınıf Öğretmeni İsa YILMAZ tarafından ARICILIK Kursu açılacaktır.Kursumuz 2 Aralık 2022'de başlayacak olup kurs başvurularımız devam etmektedir.

Kas

Kurumumuz Sınıf Öğretmeni İsa YILMAZ tarafından yetişkinler için Okuma-Yazma Kursu açılacaktır. Kurs başvurularımız devam ediyor.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem sınavları 9 Aralık 2022 tarih ve saat 09.30 ile 20 Aralık 2022 tarihi saat 23.59 saatleri arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Kas

AÇIK LİSE ÇALIŞMA SORULARINA BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. https://odsgm.meb.gov.tr/www/acik-ogretim-ortaokulu-ve-acik-ogretim-lisesi-calisma-sorulari-yayimlandi-kasim-2022/icerik/906

Kas

AÇIK ORTAOKUL ÇALIŞMA SORULARINA BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://odsgm.meb.gov.tr/www/acik-ogretim-ortaokulu/icerik/903

Eyl

Halk Eğitimi Merkezimizde Tulum Kursu açılacak olup başvurularımız devam etmektedir.

Eyl

Halk Eğitimi Merkezimizde Resim Sanatı Eğitimi Kursu açılmış olup kurs başvurularımız devam etmektedir.

Eyl

Ücretli öğretmenler için Özel Eğitim Uygulamaları Kursumuz 01.10.2022 tarihinde başlayacak olup başvurularımız devam etmektedir.

Eyl

Çeşitli nedenlerle okula gidemeyen ya da öğrenimini tamamlayamayan kadınları öğrenimlerini tamamlamak,mesleki becerilerini artırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezimize bekliyoruz.