ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

Usta Öğretici başvuruları 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e yaygın sistemi üzerinden e devlet şifresi ile yapılacaktır.

Nis

Usta Öğretici Ayla TAŞDEMİR hocamızın Kadın Elbise Dikimi Kursu başvuruları devam ediyor.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Fahri ACAR kurumumuzu ziyaret ederek deprem bölgesi için yaptığımız çalışmaları inceledi.Usta öğretici ve kursiyerlerimize katkılarından  dolayı teşekkür etti.

Mrt

Usta Öğretici Figen YALANUZ tarafından açılacak olan Aşçı Çırağı Kursu başvuruları devam etmektedir.

Ock

Atatürk İlkokulu Rehber Öğretmeni Canan GÜNGÜT tarafından Atatürk İlkokulu velilerine yönelik Aile Okulu Kursu açıldı.

Ock

Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin himayelerinde yürütülen Aile Okulu Projesi kapsamında Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik Aile Okulu Kursu açıldı.

Ara

1 Eylül 2022 tarihi itibariyle kurumumuzda 78 Kurs açılmış olup 1552 kursiyer kaydı yapılmıştır.

Aile Okulu Eğitici Eğitimi 24 öğretmenin katılımıyla başladı.

Ağu

Yönetici ve usta öğreticilerimiz ilçemizde düzenlenen Milli Egemenlik Sanat Sergisi ve Sahara Kültür Sanat Festitivalini ziyaret ettiler.Sanal sergi ziyaretleri devam etmektedir.

Ağu

İlçemizde yapılan Şenlikte yöresel ürünlerimiz pişirilerek misafirlerimize ikram yapıldı.

Ağu

Şavşat 30. Sahara Kültür ve Sanat Festivalinde Halk Eğitim Merkezimizde hazırlanan ürünlerden stand açtık.

Ağu

Özel Eğitim gerektiren bireylere yaz etkinlikleri kapsamında Masa Tenisi kursu açıldı.

Tem

Manevi değerlerimizin içselleştirilmesi için açtığımız Kur'an-ı Kerim Kursunda öğrencilerimiz camiye giderek caminin bölümleri hakkında bilgi aldılar.Din görevlileri ile sohbet ettiler.

Tem

Hayat Boyu Öğrenme Haftasında ilçemize özgü lokum,kete ve yöresel korova hazırlanarak konuklarımıza ikram edilerek Yöresel ürünlerimizin tanıtımı yapıldı.

Tem

Kurumumuz bünyesinde Yaz Etkinlikleri kapsamında Halk Oyunları Kursu açılarak hem kültürel değerlerin yaşatılması hem de gençlerin zamanını verimli geçirmeleri sağlanmaktadır.Halk Oyunları Ekibimiz Resmi törenlerde ve yöresel etkinliklerde gösterilerini sunmaktadır.